Muzikale leiding

De dirigent

Caroline

“Zingen en laten zingen: dat is mijn passie. Weet wat je te zeggen hebt en dat overbrengen zodat je de ander (en jezelf) raakt. Dát is zingen voor mij!”
Caroline Vermeulen studeerde schoolmuziek aan het conservatorium van Hilversum, met als bijvakken zang en dwarsfluit. Tot 1998 werkte ze als muziekdocent aan het voortgezet onderwijs. Daarnaast specialiseerde ze zich in koordirectie, inmiddels heeft ze zo’n 25 jaar ervaring met het dirigeren van verschillende koren, zowel qua samenstelling als qua genre. Een aantal jaren geleden volgde ze bij Stichting Balk de cursus koorregie. Sindsdien verzorgt zij af en toe de koorregie bij andere koren, om daarmee een optreden nog meer kracht te geven.

De pianist

Thijmen Vonk verzorgt live pianomuziek bij diverse gelegenheden.
Hij speelt van sfeervolle easy listening tot eigentijdse pop. Van jazzy ballads tot opzwepende boogie woogie en Latijns-amerikaanse muziek. Hij heeft reeds 12 jaar ervaring bij zowel bedrijven als particulieren.
Hij speelde o.a. in de Blue Line Big Band die samenwerkte met Edwin Rutten, Ronald Douglas en Lydia van Dam. Ook trad hij ruim een jaar op in het Holland Casino te Utrecht en speelt hij zeer regelmatig in het ‘Paleis van de Melodie’ te Rotterdam. Hij geeft ook pianoles.