Muzikale leiding

De dirigent 

Na een valse start in de biologie studeerde  René de Groot hoofdvak Zang aan het Groninger Conservatorium bij Grethe de Vink. Zijn liefde voor muziek was gevormd door het zingen in allerlei koren en het werd hem al snel duidelijk dat hij in koormuziek en koordirectie verder wilde. Daarom volgde hij een aantal workshops koordirectie en vervolgens een applicatie-opleiding koordirectie voor vakmusici.
Inmiddels had en heeft hij een breed spectrum aan koren gedirigeerd: Shanty-koren, theaterkoren, kamer-, kerk-, mannen-, vrouwen- en ouderenkoren. Hij doet barbershop en smartlappen, uitvaarten en soms instrumentale ensembles. Renaissancemuziek en gloednieuwe werken hebben zijn (lichte) voorkeur, maar eigenlijk kan elk muziekstuk prachtig zijn.

De pianist

Thijmen Vonk verzorgt live pianomuziek bij diverse gelegenheden.
Hij speelt van sfeervolle easy listening tot eigentijdse pop. Van jazzy ballads tot opzwepende boogie woogie en Latijns-amerikaanse muziek. Hij heeft reeds 12 jaar ervaring bij zowel bedrijven als particulieren.
Hij speelde o.a. in de Blue Line Big Band die samenwerkte met Edwin Rutten, Ronald Douglas en Lydia van Dam. Ook trad hij ruim een jaar op in het Holland Casino te Utrecht en speelt hij zeer regelmatig in het ‘Paleis van de Melodie’ te Rotterdam. Hij geeft ook pianoles.