Nieuws

Mei 2023

Al een tijdje is er een wijziging in onze muzikale leiding. Richard Prada heeft van het begin af aan laten weten dat we verder moesten zoeken naar een pianist vanwege zijn drukke opera bezigheden. Na een lange speurtocht is het ons gelukt een andere pianist te vinden, te weten Edgar van Wilgenburg. We zijn heel erg blij met hem!
Nieuwsgierig naar onze muzikale leiding? Kijk dan hier.

Juli 2022

Het nieuwe seizoen starten we niet alleen met de nieuwe dirigent maar ook met een nieuwe pianist. Heel blij zijn wij dat Richard Prada ons op de piano wil begeleiden.
In juni dachten we nog dat we op 7 september weer zouden gaan zingen maar dat doen we al een maand eerder. 10 augustus is de eerste repetitie. Wij hebben er zin in!
Je bent van harte welkom in de zaal van Stichting Binding in het EenE.

 

Juni 2022

Tijdens onze laatste repetitie hebben we afscheid genomen van dirigent René de Groot en pianist Thijmen Vonk. Van René hebben we veel geleerd en we hebben altijd genoten van de professionele pianobegeleiding van Thijmen.
Het nieuwe seizoen gaan we beginnen met een nieuwe dirigent, Pieter Cobelens. Hier kun je meer over Pieter lezen.
Op dit moment zijn we op zoek naar een nieuwe pianist. Ken of weet jij iemand, neem dan contact op met Jacqueline (j.d.beekes(at)gmail.com).

7 september is de eerste repetitie van het nieuwe seizoen. Wil je een keer komen kijken?  Lees hier meer informatie. We zien je graag! 

September 2021

1 september zijn we weer begonnen met de repetities (anders dan hieronder vermeld staat). Wat is het fijn om elkaar weer te zien en met elkaar te zingen! Heel blij zijn we ook met de 3 vrouwen die kwamen kijken en meezingen. Wil jij ook eens een keer komen kijken? 15 september is de volgende repetitie. Kom gerust, je bent nergens toe verplicht!

Juli 2021

Wij zijn erg blij dat we na de zomervakantie weer gaan starten met repeteren! Vanaf dat moment gaan we een samenwerking aan met Stichting Binding, waardoor we in het E&E kunnen blijven zingen. 8 september is de eerste repetitie avond. Je bent van harte welkom!

November 2019

In het kader van ons 5-jarig jubileum hebben we inmiddels een geweldig optreden gehad in het E&E te Wijk bij Duurstede. Ruim 125 toehoorders hebben genoten, gedanst en meegezongen.  Het gastoptreden van de Wijkse troubadour Boudewijn Hansen viel bij iedereen zeer in de smaak. Maar we feesten door! 
Op 13 november organiseren we een gratis open workshop voor alle vrouwen die het leuk vinden een keer te zingen. Hier kun je meer informatie lezen. Opgeven is niet nodig!

Oktober 2019

Begin oktober heeft secretaris Marga Aandewiel haar functie neergelegd. Op dit moment zijn we op zoek naar een vervangster voor haar. Tot die tijd houden Marjorie de Ouden en Jacqueline Beekes de hoofdzaken in de gaten en hebben verschillende leden gevraagd bepaalde taken op zich te nemen want de komende periode zal in het teken van ons 5-jarig jubileum staan en dat willen we niet ongemerkt voorbij laten gaan.
We zullen dit vieren tijdens ons jaarlijks optreden in het EenE op 2 november en met een open workshop op 13 november.
In ‘t Groentje van 16 oktober j.l. heeft een erg leuk artikeltje gestaan over ons jubileum en komende optreden (zie hieronder).
Hierbij nodigen we je uit om zaterdagmiddag 2 november om 14.30 uur in het EenE  naar ons en het gastoptreden van de Wijkse Troubadour te komen luisteren. De zaal gaat om 14.00 uur open.

Ben je vrouw en wil je weleens een laagdrempelige zangworkshop meemaken? Dan ben je op 13 november om 19.30 uur van harte welkom in het EenE.

Januari 2019

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden. Wilma de Haan is afgetreden als secretaris en Marga Aandewiel heeft haar functie overgenomen. Aan Wilma hadden we een goede secretaris en we zijn ervan overtuigd dat met het toetreden van Marga aan het bestuur we weer een goed bestuur hebben.
Bij de muziekcommissie is Carina Derksen teruggetreden, Riet Rosengarten heeft haar plaats ingenomen. 

Oktober 2018

Op 22 november a.s. treden we op voor bewoners van het Zonnehuis te Doorn. We hebben een mooi programma samengesteld en hebben er erg veel zin in!

September 2018

Er is een dirigent die het met ons aandurft! 5 september gaan we met René de Groot een overeenkomst ondertekenen voor een proefperiode van 3 maanden. Dit is tevens de eerste repetitie avond van het nieuwe seizoen. We hebben er zin in!
We kunnen overigens nog steeds meer leden gebruiken, dus als je wil komen kijken ben je van harte welkom. 

Augustus 2018

Na vele jaren onze dirigente geweest te zijn en ons veel geleerd te hebben neemt Caroline Vermeulen op 8 augustus afscheid van ons koor om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan.
We hebben niet stilgezeten en inmiddels iemand gevonden die, ook op 8 augustus, een proefrepetitie komt doen. We hopen op een goede klik met deze dirigent!

Maart 2018

Ben je sopraan? Dan ben je van harte welkom bij ons koor! Natuurlijk zijn ook mezzo’s en alten van harte welkom maar voor het evenwicht kunnen we op dit moment sopranen goed gebruiken. Wil je meer lezen over lid worden bij Confetti, kijk dan hier.

VoorjaarsConfetti 25 februari

Hebben we vorig jaar een groot NieuwjaarsConfetti optreden gegeven in het E en E, dit jaar geven we een VoorjaarsConfetti optreden op 25 februari. Zie op onderstaande flyer meer informatie en kom ook!
FlyerVoorjaarsConfetti-