Nieuws

Januari 2019

Tijdens de algemene ledenvergadering heeft er een bestuurswisseling plaatsgevonden. Wilma de Haan is afgetreden als secretaris en Marga Aandewiel heeft haar functie overgenomen. Aan Wilma hadden we een goede secretaris en we zijn ervan overtuigd dat met het toetreden van Marga aan het bestuur we weer een goed bestuur hebben.
Bij de muziekcommissie is Carina Derksen teruggetreden, Riet Rosengarten heeft haar plaats ingenomen. 

Oktober 2018

Op 22 november a.s. treden we op voor bewoners van het Zonnehuis te Doorn. We hebben een mooi programma samengesteld en hebben er erg veel zin in!

September 2018

Er is een dirigent die het met ons aandurft! 5 september gaan we met René de Groot een overeenkomst ondertekenen voor een proefperiode van 3 maanden. Dit is tevens de eerste repetitie avond van het nieuwe seizoen. We hebben er zin in!
We kunnen overigens nog steeds meer leden gebruiken, dus als je wil komen kijken ben je van harte welkom. 

Augustus 2018

Na vele jaren onze dirigente geweest te zijn en ons veel geleerd te hebben neemt Caroline Vermeulen op 8 augustus afscheid van ons koor om elders een nieuwe uitdaging aan te gaan.
We hebben niet stilgezeten en inmiddels iemand gevonden die, ook op 8 augustus, een proefrepetitie komt doen. We hopen op een goede klik met deze dirigent!

Maart 2018

Ben je sopraan? Dan ben je van harte welkom bij ons koor! Natuurlijk zijn ook mezzo’s en alten van harte welkom maar voor het evenwicht kunnen we op dit moment sopranen goed gebruiken. Wil je meer lezen over lid worden bij Confetti, kijk dan hier.

VoorjaarsConfetti 25 februari

Hebben we vorig jaar een groot NieuwjaarsConfetti optreden gegeven in het E en E, dit jaar geven we een VoorjaarsConfetti optreden op 25 februari. Zie op onderstaande flyer meer informatie en kom ook!
FlyerVoorjaarsConfetti-

Verandering van repetitieavond per januari 2018

M.i.v. januari 2018 gaan we onze vertrouwde donderdagavond verlaten. Vanaf 17 januari oefenen we op de woensdagavond van 19.15 tot 21.30 uur. Repetitieruimte blijft hetzelfde, het Ewoud en Elisabethgasthuis, Gansfortstraat 4 te Wijk bij Duurstede.